2011. január 7., péntek

Luxory Minimalist Mediterranean Villa in Spain from Bruno Erpicum & Partners

Look at this Minimalist Mediterranean Villa designed by  Bruno Erpicum & Partners located in Spain.The building in situated on a slope overlooking the Sea. The ground floor consists of several levels that divide the loft-like living space into various functional areas. A gallery provides access to the fitness room, the guest quarters , the children’s roomsand and the master bedroom with beautiful minimalist bathroom. The  terrace offers a grand view over the sea and here located one great swimming pool, create a seamless connection between the living space indoors and the landscape outdoors.Green environment and blue sea blend in charming harmony which gains relaxation for you. The interior design of this house is modern and minimalist which are dominated in white color. Comfortable house with spectacular surrounding surely becomes what everyone’s needed to get a private retreat from hectic urban lifestyle.
Nagyon érdekes hagyományos minimalista vonalakat felvonultató ,mégis mediterrán hangulatot árasztó villát tervezett a spanyol tervező csapat  Bruno Erpicum vezetésével Spanyoországba közvetlenül a tengerpartra egy lejtős telekre tengerre néző kilátással.Az épületet a luxus kategóriába sorolnám hisz mind az alapterület mint pedig az alkalmazott anyagok és szerkezetek tekintetében túlmutat a nagy átlagon. A villa belső enteriőrt loft szerűen alakították ki a tervezők az óriási belmagasságot egy galériával törték meg a földszintre tették a nappalit és a hozzá szorosan kapcsolódó étkező konyha kapcsolatot , a galériás emeleten pedig a felnőtt hálószoba egy gyönyörű minimalista fürdőszobával valamint a gyerekhálók és egy fitness terem kapott helyet.A ház előtt egy szinte teljes hosszban elterülő teraszt alakítottak ki egy medencével ahonnan fantasztikus a  kilátás a vételen tengerre. azért felhívom a figyelmet a hálószobai pazar kilátásra....

2 megjegyzés:

  1. That is a very elegant villa. It has a relaxing ambiance too. It's good that anybody can rent a villa like that when on a holiday in order to relax while viewing the beautiful beach.

    VálaszTörlés