2012. június 19., kedd

Luxory Modern Penthouse design in Budapest from ARCHIKRON - Modern Luxus Penthouse lakás Belsőépítészet Budapesten

Finally the work be ended. 3D visualization: http://archikron.blogspot.hu/2010/12/luxory-modern-penthouse-design-in.html
 Look at this modern Hungarian penthouse design is located in Budapest designed by Archikron Interior Design Studio. Luxury interior decorating ideas combine with contemporary furniture design is truly making a warm and comfortable atmosphere. Here it is the first sample  interior pictures about penthouse.

Végre kész lett !... Budapest egyik kertvárosi lakónegyedébe terveztük - http://archikron.blogspot.hu/2010/12/luxory-modern-penthouse-design-in.html - és kiviteleztük ezt a közel 200 m2 es Penthouse lakást Az Archikron építész Belsőépítész studio keretein belül.
A lakás 3 traktusból áll :nappali - konyha - étkező, háló , wellness ,spa. A terek hangulatát a sötét tónusok határozzák mg kiegészítve világos mobiliákkal , kőburkolattal , ill textiliákkal. A nappaliban helyet kapott egy MANOOI csillár is amely kivételes atmoszférát ad az amúgy sem unalmas belső enteriőrnek. A konyha egy térben kapott helyet a a nappalival ,intimitását egy elválasztó üvegfal biztosítja ,amely légies áttetszőségét kihasználva teremt kapcsolatot az adott helyiségek között.
A hálószobába érezzük leginkább a sötét tónusok dinamikáját , amiről csokoládé árnyalatú kétszer késelt wenge furnér , és antracit színű csempe ,vinil tapéta gondoskodik.A háló közvetlen kapcsolatban van a fürdőszobával csak a tv fal ,és a nyitható edzett üvegfal szab határt a két helyiségnek.A wc mögötti furnéros fal halszálka motívuma , a zuhanyzó üvegfalai ,és a süllyesztett mosdót övező bútorok egyenként és így összepárosítva is működnek. Fontos szerepet kapnak a lakás enteriőrében a textiliák amelyek részben stúdiónk részben a tulajdonosok ízlését dicsérik.Összességében megpróbáltunk olyan kortárs design-t alkotni ahol teret kap a tervezői fantázia is ,de a meleg családi otthon mint szempont is az első helyen áll. A fotókat London Katalin készítette.




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése