2011. január 12., szerda

Spanish Luxory modern Villa Design in Pozuelo de Alarcón from A-Cero

Spanish architecture firm A-cero have designed a house in Pozuelo de Alarcón, Spain.
The house is hided behind a harmonious sculptural set of curved walls made of stone dark granite and marble travertino that seem to emerge from a big water plate arranged in the house entry.In addition to the beauty of this structure, it offers a high grade of privacy and tact between the exterior (street) and the house. In the high plant, we find a very wide and luminous hall provided with natural light for top skylights, and with two plates of waters dominated by two bronze lions. In addition it is used to lead to the kitchen, wine vault, dining room, lounge, office – library, and to the most private area: the principal bedroom, dressing-room, bath, interior swimming pool and small gymnasium. Also we find the stairs that descend to the low floor where there are a games lounge and a movies room, kids and guests bedrooms and the service area with two bedrooms in suite and with a wide area for the housework. All the house rooms are provided with wide large windows in a dark safety glass. These windows (that also works as doors) and a lot of house elements are completely computerized and motorized: lighting, safety, blinds, air conditioning … everything is centralized.
The high floor communicates with a terrace. In the lounge the access to outside is made by a long large window that provides a continuity sensation from the interior space to outside.
This terrace is covered by a pergola made of an aluminium structure that supports the sculptural premeditation of the building. In one of the side parts of the garden, there is a relaxation area with a pond of Buddhist inspiration.
A Spanyol építész csapat az A-cero nevéhez fűződik ez a modern kővel burkolt luxus villa amely Spanyolországban  Pozuelo de Alarcón-ban épült meg. A ház mozgalmas exteriőre szinte szobrászi módon ívelt formái ,sötét gránit és világos travertino kőburkolataival és rengeteg vízfelületeivel emelkedik ki az A-cero tervezései közül.A ház entereriőre is elég különleges és az utolsó csavarig átgondolt munka,színvilágára főleg a szürke és árnyalatai a jellemzőek , hogy ezálltal a belső mégsem rideg ezt úgy érték el hogy rengeteg fa és meleg színhőmérsékletű kőburkolattal egészítették ki így hoztak létre izgalmas és meleg családi otthont . A házban egyébként található borospince, étkező, társalgó, iroda - könyvtár,  a legtöbb négyzetméter  privát terület: a fő hálószoba, öltöző, fürdő, beltéri úszómedence és a kis tornaterem. Ha az üveg lépcsőn,  leereszkedünk az alsó szintre,találunk klubszobát és egy mozit,valamint egy óriási gyerekszobákat a kiszolgáló szociális résszel, és  vendégapartmanokat. A ház előtt végignyúló terasz az óriási üvegfelületeken keresztül kiválóan kommunikál a nappalival , egyedi árnyékoló szerkezetei pedig kivételes designt adnak a villának.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése