2010. december 15., szerda

Modern Minimalist family house in Farmstead by Architectural Bureau G.Natkevicius & Partners

This Modern minimalist House   in Farmstead,Lithuania designed by Architectural Bureau G.Natkevicius & Partners .
The client is tourism company owner. Three member family house. A house is like a river barge thrown on the shore. The building designed across the entire width of the plot. The house devide the plot into two zones: the publick from the street side and the intimate family zone from the lake side.
Building is designed that it would be possible from each room to view the lake and the beautiful nature.
The house has five zones: the outdoor sheds for cars, living area, outdoor terrace, sauna and leisure complex, viewpoint and exhibition room on the first floor.

Nagyon érdekes modern minimalista épületet tervezett, egy három tagú családnak a Litván tervezőcsapat az   Architectural Bureau G.Natkevicius & Partners Litvániába.
Egy mesterséges tó partján álló ház,  kicsit úgy néz ki mint egy partra dobott uszály , a csupaüveg openhouse hagyományokat követő homlokzati kialakítás pedig igazán különleges exteriőrt kölcsönöz a háznak, aprajzilag pedig úgy lett megtervezve hogy az összes szobából gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a házat körbevevő gyönyörű környezetre.
Az épületben A hagyományos lakó funkciókon kívül ,egy a házon végigvonuló óriási terasz , egy wellness központ , és egy galéria kapott helyet.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése