2010. október 17., vasárnap

L- shapped Glass and Steel Modern Box in Appeldoorn,NL by Courage Architecten

    Made from glass and steel construction materials, this modern box-like transparent house has outstanding appearance. This detached house built in flexible, sustainability, industrial construction method, so domestic comfort achieved. Built to provide comfortable work office space and daily live. Materials and design combination of steel building form, lot of glass application and special light accession, proof that affordable and simple design can become beautiful creation. Formed in L-shaped like plans, floating building structure at street level that functioned as car parking garage, above it work office space in transparent interior design. Two-story building behind floating construction opens to L-shaped outdoor. First floor is for kitchen-dining-living in black white interior design. Second floor is for private space, consist of bedroom and bathroom. A unique creation of girl bedroom lined in pink bedding appliances contrasting with original steel wall appearance and black ceiling is interesting. A minimalist style bathroom interior created along with steel bathroom appliances.

     Lakás és iroda egyben ez a legkényelmesebb konstrukció.Ezt valósította meg Hollandiában a saját építész irodáját és otthonát megtervező  Courage Architecten . Az első látásra  kicsit Irodacsarnok design-ra hajazó épület mégis tartogat meglepetéseket. A hatalmas üvegfelületekkel feloldották a merev struktúrát és a hátsó rész már egyálltalán nem hasonlít egy csarnokhoz.
A házat L alakúra tervezték amelynek Utcaszinti részén a garázsok és a parkolók felette az irodarésszel, valamint a fekete fehér enteriőrű konyha étkező nappali ,az emeleten pedig a privát tér a hálószobák és a fürdőszoba kapott helyet.
Az épület nagyon jó példája annak hogy egy jó extravagáns ötlet nem kell hogy feltétlenül drága is legyen és hogy a modern minimalista design nyugodtan ötvözhető az Ipari építészet klasszikus elemeivel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése