2012. április 2., hétfő

Zip's Brewhouse - The High Tech Beer Pub in Miskolc, Hungary by ARCHIKRON - High Tech Söröző-Pub saját sörgyártó üzemmel

The first restaurant of the Zip's Brewhouse International Pub-Restaurant franchise has opened in the recent past in Miskolc,Hungary, designed by ARCHIKRON.
Our assignment was the formulation and planning of the Brewhouse restaurant' interior architectural image.The order program was to plan such a pub-restaurant for 100-120 people which is competitive /design and function/ with the world' other similar restaurants ,therefore this conception could be established and installed anywhere all over the world. There is also a beautiful,stainless steel brewery which produces the 5-6 type fresh beer,and  can draft bear with our own beer pump.
Furthermore we can watch our consumption on a digital display.In the near future we would like to install a build-in table touch panel, and by means of it we can follow the menu and there is also a possibility to order.


A közelmultban nyílt meg Miskolcon , Hungary a Zip’s Brewhouse Nemzetközi Söröző- étterem frenchise rendszer első étterme ahol cégünk az ARCHIKRON építész - belsőépítész stúdió feladata volt a Brewhouse - étterem ,sörpub franchise belsőépítészeti arculatának megfogalmazása ,és megtervezése .
A megrendelői program az volt hogy egy olyan 100 – 120 fős modern söröző - étteremet tervezzünk amely felveszi a versenyt mint design - jában mint pedig működésében a világ más hasonló éttermeivel , hisz ezt a koncepciót bárhol a világban le lehet majd telepíteni és beüzemelni. A sörözőben működik egy  gyönyörű rozsdamentes acél burkolatú  sörüzem is,  amely az állandó 5-6 féle  friss sört állítja elő , és az asztalokba épített   saját sörcsapunkon keresztül csapolhatjuk a söröket , egy digitális kijelzőn pedig figyelhetjük hogy hol is tart a fogyasztásunk. A távolabbi elképzelések között szerepel még egy aztalba építhető touch panel is , amely segítségével végignézhetjük a menüt  és rendelhetünk is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése