2012. február 21., kedd

Futuristic Dream homes - Dupli Casa by J. Mayer H. Architects - Modern Minimalista állom otthonok Németországból


Dupli Casa is an amazing modern luxury villa near Ludwigsburg, Germany by J. Mayer H. Architects. The astonishing and futuristic geometry of Dupli Casa is based on the footprint of the house that was previously located on the site, built in 1984, that had been subject to several modifications and extensions.
The home boasts a very spacious 569 square meters of living space (that’s a tad over 6,000 square feet) and the building’s design provides a seamless transition between inside and outside, offering spectacular views onto the old town of Marbach and across Neckar valley.

Inside, Dupli Casa follows the almost liquid form of the exterior, with furniture and appointments that continue the soft, rounded feel of everything throughout the home. The color scheme of black and white continues throughout the interior as well, for a chic and sophisticated feel.
With a house so dramatic, it’s important that the interior decor and furnishings are not over stated as it would make for an over-busy environment not condusive to relaxation. For this reason, minimalist is typically the way to go. And, Duplic Casa is all about relaxation  – we love this image of the classic Eames / Herman Miller Lounge Chair, with the texture of the wooden floor and chair contrasting beautifully against the black and white of the home and the large glazing for a truly intimate and tranquil space. That’s modern design at its glorious best.
You look at the main home area and The Jetsons and the styling of Apple’s products comes to mind. Move over to the indoor pool area and you’d be forgiven for thinking you’re looking at a lake beside a glacier in Scandinavia. Wow doesn’t nearly begin to describe Dupli Casa, with it’s amazing contemporary architecture, stunning views and luxurious appointments. This is a Modern Dream Home that sets very high standards for the future and we hope its influence will be seen in other homes, whatever the location.

 A J.Mayer H. és építészirodája által megálmodott elképesztő és modern luxusvilla a németországi Ludwigsburgban található.Az épület megdöbbentő és futurisztikus geometriája az 1984-ben épült ház alappillérjére került, amely számos módosításon és bővítésen ment keresztül.
 Az ház igen impozáns a maga 569 m2 tágas lakóterületével,valamint a Marbach óvárosára és a Neckar-völgyre néző különleges kilátásával. Az épület dizájnja egy alig észrevehető átmenetet biztosít a külső-és belső tér között. A Dupli Casa a külső tér tiszta formáját követi,valamint a bútorokon és a berendezési tárgyakon is érezhető az a finom,lekerekített érzet amely az egész otthont jellemzi. A fekete-fehér színösszeállítás a belső térben is folytatódik,eleganciát és kifinomultságot kölcsönözve ezzel a háznak.
Fontos hogy a belső dekorációt és a lakáskultúrát nem túlozták el,különben a relaxáció elősegítése helyett egy túlzsúfolt környezet alakulhatott volna ki.Ezáltal a minimalizmus lett a járható út.
A Dupli Casaban minden a kikapcsolódásról szól- szeretjük a klasszikus Eames/Herman Miller klubfotel-arculatot,a fapadlózat-szék struktúrával amely gyönyörű kontrasztot alkot a ház fekete-fehér színeivel, és az a terjedelmes üvegburkolat amely egy valóban meghitt és nyugodt teret biztosít.
Tegyél egy pillantást a nappali légtérre,és az "Apple" termékek stílusa valamint a "The Jetsons" jut eszedbe! Ha a beépített medencén túl megyünk, akkor könnyen azon kaphatjuk magunkat,mintha egy skandináv gleccser mögötti tóra bámulnánk. Egy "hűha" elég kevés ahhoz,hogy a Dupli Casa elképesztő kortárs építőművészetét, pompás kilátását és luxus berendezési tárgyait jellemezzük. Ez maga "A Modern Álomház",amely nagyon magas mércét állított a jövőre nézve,és reméljük hogy hatását más házakon is láthatjuk majd,bárhol is legyen a helyszín.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése