2011. szeptember 18., vasárnap

Cassica Antica - The Italian Minimalist Residential Interior by JM Architecture- Minimalista Olasz Lakás design Rómából.

Remodelling project of a 1960s villa, located in a residential complex along the historic consular roman road which neighbours with the Veio natural park, at the north end of the italian capital. The villa, organized on three levels, has been redesigned in order to accommodate very different functions on every level. The basement level has been dedicated to play and relax areas. This floor is hosting a large spa entirely cladded in teak wood, with a 6 x 2.5 meter counter current lap pool with hydro jets on the other end. On the other side of a clear glass wall there’s a play room. Both areas are read a a large single space due to the glass transparent wall. A sunken patio is bringing natural light to this level and it creates a private outdoor area protected from any sight of the neighbouring villas. The ground level, which is hosting all the daytime functions, is organized on two separated zones, on the left and right side of the entrance catwalk. On the left side are located the kitchen, family room and dining area, while on the right side are located the study room and the living area. The distribution of each room is planned in order to be able to reach every area from the foyer, without crossing any other space.

Igazi mestermunka a Design hazájából , Olaszországból ez a kivételes 3 szintes lakóépület átalakítás , amelyet az olasz JM Architectura tervezett Róma északi részére.. A hatvanas években épült házat sikerült  mai kortárs minimalista köntösbe bújtatni.A tervezők világos és szellős tereket hoztak létre , finoman elegáns textúrákkal , üveg és  különböző fa tipusok használatával , zseniális téralakításokkal és kapcsolatokkal.

















1 megjegyzés:

  1. The greater your wood countertops may broaden. Your wood we all found in sound wood worktops have been in the past kiln dried to your humidity level of 6%, and it is consequently critical that the particular worktop is not subjected to a continuously higher level of moisture.

    VálaszTörlés