2011. február 6., vasárnap

The modern Geometrical Prefag Villa in Orselina, Switzerland by Daniel Libeskind

This Modern Geometrical villa, designed by renowned architect Daniel Libeskind and sited on an approximately 2800 square metre (30,150 square feet) plot, is a work of art situated in an elevated location in Orselina, Switzerland. This unique south-facing villa is nestled amidst lush greenery and boasts great views of Lago Maggiore. Built from premium materials, this German-made living space meets the highest of standards in design, craftsmanship and sustainability. It is unique at every turn, offering maximum insulation and durability, cutting-edge technologies and compliance with some of the toughest energy-saving standards across the world.    
The first thing that Daniel Libeskind will tell you about The Villa, his limited-edition residential offering, is that it’s not a prefab house. Yes, it is largely constructed in a factory before being delivered by flatbed truck to a site and bolted together. Yes, there is more or less a kit of parts that buyers can choose from. But this is not your average mobile or tract home.But To begin with, the builder, German-based firm Proportion, will only make 30 Villas, and these will be sold with regional exclusivity—meaning that only one will be placed within a given area, so you will never see clusters of them. Furthermore, The Villa is a high-end product, as its price tag—$2 million to $3.5 million—attests, built to last, with a crowd of high-technology systems calibrated to meet the most stringent of the world’s sustainability guidelines. It is a fine-crafted object of careful detailing, as can only be efficiently achieved within a shop. The nearest corollary might be purchasing a luxury automobile, where the model is set but the customer selects the paint, the interior, the size of the engine, and other custom features before it rolls off the factory line.
Ezt a modern Geometrikus formákkal rendelkező villát Svájcban Orselina városában helyezték el és építették össze egy 2800 m2 es gyönyörű panorámával rendelkező magaslaton.A prémium anyagokból és minőségben felépült villa ,azon 30 villák egyike amelyet a német sztárépítész Daniel Libeskind álmodott meg és akar felépíteni a világon bárhova , egy kitétel van az áron kívül ami anyagminőségektől és belső kialakítások függvényében 2-3,5 millió dollár között mozog, az hogy a tervező régiókra osztotta a világot és egy azon régióba nem épülhet még egy ház. Úgy tekintenek Libeskind házára mint akár egy luxusautóra , itt is ugyanúgy kiválaszthatjuk a színeket a formákat a mobiliákat a burkolatokat stb.
A kívülről geometrikus belülről inkább minimalista design elbűvöli a szemlélődőt . De fenntarthatóság is legalább olyan fontos mint a design ,minden olyan dolgot beterveztek amely a környezettudatosságunkat erősíti, van itt napkollektor a meleg vízhez, napelemek a villamos áramhoz és esővíz összegyűjtő és újrahasznosító rendszer is.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése