2010. december 20., hétfő

Modern Contemporary House in Ried im Innkreis,Austria from AW Architekten

Haus Angerhofer is designed by Christoph Huber from AW Architekten for a couple with three children. The concept was to create a great place for relaxation with cleverly-arranged transparency and several protected outdoor areas. One of such areas is a terrace with a pool and Japanese style garden that represents a center of the house and could be seen from all rooms. Starting from there light and dark contrasts are continued in the interior of the house. There aren’t much rooms in the house but they are cleverly structured and provide a lot of space for all necessary things. They all are also flooded with natural light. The house is a timeless living concept that fulfills its function and looks very attractive.
Igazán megnyerő modern kortárs házat tervezett Ausztriába, Ried im Innkrei-városka külső kerületébe az ugyancsak osztrák tervezőcsapat az  AW Architekten.
A háromgyermekes családnak tervezett ház tervezői koncepciója az volt hogy egy olyan nyugalmas, otthonos kikapcsolódásra alkalmas és mégis modern ház terveződjön amely kielégíti a család minden igényét.Így került a normál lakó funkciókon kívül az épület köré egy gyönyörű japánkert és egy impozáns medence is.Az elegáns letisztult exteriőr design folytatódik a belső térben is, a házat az óriási üvegfelületeken keresztül elárasztja a fény, minimalista beépített bútorai , szenzációs fürdőszoba design és modern mobiliái teszik különlegessé a házat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése