2010. november 8., hétfő

Minimalist O house in Chiba,Japan from Sou Fujimoto

This is House O, weekend house was design by Sou Fujimoto Architects. This house located at a rocky stretch facing the Pacific Ocean with approaches sloping down to the water level in Chiba,Japan.
Sou Fujimoto believes architect should create a better living environment to the end user. The wall is not just the tool to divide the space but is how space in between people can share.
The House O is a weekend house for a couple – located on the coast, two hours from Tokyo. The plan creates a continuous space that branches off into the separate rooms/space, and eventually offer various view to the ocean.
A tehetséges japán építész Sou Fujimoto nevéhez fűződik ez a minimalista hétvégi ház koncepció amely Tokiótól 1 órányira, közvetlenül Csendes óceán partjára a sziklákra épült.
Az épület a drasztikusan minimál stílusú , s ez igaz mint az épület exteriőrére mint pedig az enteriőrére.A sivár betonfalak egyhangúságát viszont felejteti a döbbenetes óriási üvegfelületen keresztül élvezhető örök panoráma az óceánra.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése