2010. szeptember 7., kedd

Modern Romantic Bella Italia Wine in Stuttgart by Ippolito Fleitz Group

Bella Italia is a wine store as well as a restaurant. The owner is a typical warmhearted Sicilian woman. While selling the products of her home country and offering a creative home-style cuisine on an upscale level she transfers the Italian spirit to Germany. "Bella Italia Weine" was run for many years in a small living-room-like place with a very personal atmosphere. To extend the sales area as well as the capacity of seats she decided to move to a new location.
The new restaurant is located in Stuttgart West, an urban district which is very popular as a housing area as well as a location for offices working in a creative field. The restaurant is situated in the ground floor of a freestanding multiple dwelling in a charming Wilhelminian style.

Az IF Group nevéhez fűződik ez a tipikus olasz étterem kialakítás sajátos megfogalmazásban.A tulajdonos egy eredeti szicíliai asszony aki a régi sokkal kisebb éttermét - amelynek szintén ez volt a neve -  cserélte le a fent nevezett designer csoport álltal megállmodott és a szinte minden érzékszervünkre ható új étteremre.Tükrök a mennyezeten , 20 féle csillár , magenta színű fa székek , modern bortárolók mindez egybegyúrva ,szerintem zseniális.........Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése