2010. szeptember 1., szerda

Minimalist Black Urban House in Amsterdam from NAT Architecten

The Kavel 71 is an L-shaped house in Amsterdam ,designed by NAT Architecten. It occupies the position right between the street an the water. On the street’s side it is low but the side that faces the water is three storeys high. The ground floor is a loft-like space with a timber panel that divides it at zones. This floor is a great place for children to play and for their parents to cook or meet with friends. Two other floors are divided between parents and children and are places where they could found their privacy.
Kavel 71 nevet kapta ez az L alakú, keresztmetszetű tipikus Holland zártsorú beépítésbe illeszkedő  családi minimál villa Amszterdamban amely terveit a NAT építész iroda készítette.
A ház különlegessége ahogy azt a magyarázó ábrák és a fotók is mutatják az L alakú keresztmetszet amely lényege a tervezők szerint hogy az utca felé a ház egy egyszintes ház látszatát kelti a folyó felé viszont megmagasodik és 3 szintessé alakul át és néz szembe a vízzel.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése